Segueix-nos
Núm. de plenari 09/2001
Caràcter: Ordinari
Data: 27/09/2001
Hora: 20:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escaude les actes corresponents a les sessions dels dies 31 de maig i 27 de juny de 2000.
2. Designació dels representants polítics del Patronat de la Fundació Teatre Municipal d’Artà.
3. Aprovació si s’escau del projecte per executar l’obra Remodelació i pavimentació dels carrers de Ciutat i d’Antoni Blanes.
4. Aprovació si s’escau del Plec de clàusules economicoadministratives per contractar mitjançant concurs en procediment d’urgència l’obra Remodelació i pavimentació dels carrers de Ciutat i d’Antoni Blanes.
5. Aprovació si s’escau de les gratificacions del personal de la brigada la neteja i del teatre corresponents als mesos d’abril maig juny juliol agost i setembre de 2001.
6. Aprovació si s’escau de la moció de rebuig contra el recurs d’inconstitucionalitat presentat pel Govern central contra la Llei de l’impost sobre les estades a empreses turístiques d’allotjament (ecotaxa).
7. de la Proposta conjunta dels ajuntaments d’Artà Capdepera Manacor Sant Llorenç des Cardessar i Son Servera per demanar a la Conselleria d’Obres Públiques Habitatge i Transports una actuació ràpida a la C-715 al seu pas per Manacor.
8. Aprovació si s’escau de la moció d’urgència presentada per EU/EV relativa a la condemna dels atemptats que han sofert els Estats Units d’Amèrica.
9. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt